MirjamiParant1

Kaikki blogit puheenaiheesta Somea liikaa

Zompien maailmaan herätys

Olen miettinyt sellaista kun johki kahvilaan menee kahville . Ja sitten ottaa sen kahvin ja katsoo ympärille . Monesti on niin jotta joka pöydässä kahvittelijat on käpertynyt somettaa ja älypuhelinta tuijottaa niskakumarassa kuin jotkut zombit . Jotka eivät ulkomaailmaan ole yhteydessä muutakuin vähä-älyiseksi tekevien "älypuhelimiensa" avulla . "Älypuhelimista" kalastellaan myös epätoivoisesti seuraa jne. Olen miettinyt jotta joku esim ravintola ketju tai kahvila vois kokeilla sellaista paperikylttiä jonka asiakas pöydälleen voi laittaa . Jossa lukisi esim KANSSANI SAA KESKUSTELLA .

Somettaako äidit liikaa?

Tilanne, kuljin vilkaalla jalkakäytävällä. Edessäni hypähteli kolme- nelivuotias tyttö.  Hän oli pukenut ylleen prinssessaa ja laukkukin oli kädessä. Iloisesti rupatellen itsekseen hän siinä kulki.

Vähitellen aloin huolestua, kun kukaan lähellä kulkijoista ei kiinnittänyt häneen huomiota.

Muutaman metrin päässä käveli äiti näppäillen kännykkäänsä. Kuin ajatukseni lukien tyttö katsoi minua ja juoksi äitinsä luokse.

Tämän päivän puheenaihe kolmivuotiaiden puheenkehityksen viivästymisestä somen vuoksi ei pätenyt tuon tyttösen kohdalla.

 

Julkaise syötteitä